Nem világít a billentyűzet, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy HP laptopot és amíg telepített addig olyan szépen világított, még örültem is, hogy milyen szép fénye van, aztán mire bejött minden, azóta nem világít. Hogyan lehet elintézni hogy újra világítson? ☹️☹️☹️☹️2022. dec. 9. 12:29
1/2 anonim válasza:
Fn+Space szokott lenni a nyerő kombináció, de nézegesd át a billentyűket, általában rá szokták rajzolni.
2/2 Szirty válasza:
A billentyű világítást alapesetben egy idő után kikapcsolja.
De ha én tettem volna fel ezt a kérdést, akkor leírtam volna a laptop típusát is, mert ahány fajta annyiféle módja van annak amit szeretnél.
Így csak vaktában tapogatózhatok.
Általában van rá egy Fn+billentyű kombináció. Ezt általában egy kis szimbólum is jelzi az illető billentyűn. Azzal tudod be és kikapcsolni bármikor.
Itt pl. Fn+F5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!