Intel core i7 4770, Intel hd graphic 4600,8gb RAM, ez előrelépés a régi Pchez képest? Jó?
Régi pc
2gb ram
2x 2.6ghz proci
Intel c e3400
Alig várom az új gépet. Soha nem volt ilyen jó gépem. :)
Tudom nem csúcs de nekem nagyon is az :)jol választottam ilyen áron?
50 ezer kb
Igen sokkal jobb.
Ha gyári hűtő van a procihoz akkor azt érdemes lenne kicserélni. - Ez nem drága, elég hozzá és jó kis hűtő. Azért tudom, mert használtam. Csak 133mm a magassága: [link]
Lényeges előrelépés ahhoz képest, igen.
Azért azt érdemes megjegyezni, hogy az i7-4770 már egy mai i3 (12gen, 13gen) teljesítményéhez sem ér fel, közel sem. Tehát jobbnak jobb mint a régi, de igazán jónak ez sem mondható ma már.
50?? Mii?? Eez???? Szívatsz? 35 legfeljebb,amit ér.
Vagy hogyan jön ki az 50?
Milyen videokártyával? Legalább egy 1050?
Ha nincs videokártya, akkor legalább valami 2 év gari? 500 gb SSD? Valami nagy extrának kell lennie, mert ez így rohadt karcsú 50-ért...
Ha csak netezős gépet keresel, akkor 50-60 ezerért vannak 8-9. gen i3 procis gépek, amik minden tekintetben körberöhögik az áltlad leírt konfigot (általában szintén 8Gb ram, és 250gb ssd szokott társulni melléjük, egy pl hp brand irodai gépben)
eleg draga valoban de sokkal tularazottabbak is szoktak lenni
valoban nem tudni milyen es mekkora a tarhelye
brand gep e, vagyis fejlesztheto e
brandgepbe akar egy univerzalis egyszeru venticsere se feltetlen megoldhato, de altalaban nem a hanggal es cpu hutesel szokott gond lenni ugysem
hanem ha jatszanal olyannal ami keptelen elindulni az igp n vagy szamodra is elvezhetetlen lesz teljesen
akkor kerdes menyire tudsz majd vga t valasztani bele pl ha low profile s haz az is eros korlatozo
6os
A processzorom tökéletesen alkalmas. Nem azt kell nézni hogy régebbi hanem hogy alkalmas e. Neten jó véleménnyel vannak róla. Ennél rosszabbal elvannak sokan.
8gb ram szintén jó.
De nyilván nem egy erő gép. Ennyire telt
Ne csüggedj, valamikor ez egy jó gép volt, amikor 2014-ben ez a processzor új volt, akkor nekem is ilyen kellett volna, bár valószínű i7 nekem se lesz sose újonnan. Szerintem egy 10. gen i3 szintjét biztosan megüti, 8 GB RAM manapság átlag felhasználónak teljesen okés, játszani kell 16 GB vagy több.
Esetleg egy SSD-t tennék még bele meg valami olcsó videókártyát, ha játszani akarsz pár régi játékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!