Milyen gamer egeret vegyek ?
Figyelt kérdés
CS:GO-hoz fontos lenne nekem már egy normálisabb egér, nem nagyon vagyok tisztában a szenzorokkal meg a többi dologgal, de 8-9 gombos egér kéne nekem az árban a legjobb szenzorral és legújabbal felszereltel. 15.000 Ezer forintom lenne erre az egészre, előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.2022. dec. 3. 21:40
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Mhm, És a SteelSeries Rival 3 lenne a nekem legmegfelelőbb játékhoz?
2022. dec. 4. 00:31
4/8 A kérdező kommentje:
Illetve ez az egér ezzel a bizonyos "Avago" Senzorral van ellátva? Nagyon nem mozgok otthon ezekben a témákban nem tudom hogy azóta van e jobb az "Avago" Szenzornál, így hát ezért is kérek tanácsot. :'D
2022. dec. 4. 00:34
5/8 anonim válasza:
A videóban elhangzottak nagy része baromság. Linkeltem a fórumot, ott nézelődj...
6/8 A kérdező kommentje:
De nem értek az egerekhez, nézelődhetek én de hiába ha semmit nem tudom róla. :'D
2022. dec. 4. 00:40
7/8 anonim válasza:
Ember, egy wall of text az összefoglaló, minden benne van, amit tudni kell, sőt, ott is lehet kérdezni (és akkor normális választ kapsz, nem egy kretén videóját...)
8/8 xKakashix válasza:
nekem Rival 3 van egy jó ideje, átlag méretű kezemhez pont jó a mérete, kényelmes, qck padon használom sose volt vele gondom, de nézelődj azért fórumon előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!