Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit érdemes rászánni?

Mennyit érdemes rászánni?

Figyelt kérdés

Szüleimnek vennék használtan egy kb 10 éves mac mini-t, amit igazából teljesen átlagos netezésre használnának.

Nézegettem különböző oldalakon, és elég nagy a szórás árakban. Mennyit érdemes ezekért adni maximum?

2022. dec. 3. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Miért akarsz egy 10 éves készüléket a szüleidnek? Szüleid láttak már vagy használtak apple terméket?

Nem tudom, hogy mennyire van támogatás egy 10 éves apple készülékre de szerintem igazi ökörség megvenni ilyen régi elektronikai terméket.

2022. dec. 3. 10:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, láttak már. Sőt, igazából mindenük apple. Ehhez a rendszerhez szoktak hozzá operációs rendszert és ökoszisztémát tekintve is. Eddig is ilyet használtak, csak megadta magát.
2022. dec. 3. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Maximum mennyit ér a hardver készlete?

20-25 ezer forintot. Ennél többet aki kifizet érte, az nem a teljesítményért fizet, hanem a sznob életérzésért.

2022. dec. 3. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Megnéztem őket, tényleg vicc kategória... 60 ezerért ilyesmit kéne venni, amiben 8. gen+ intel proci van.

[link]

Nézz utána, hogyan lehet rájuk mac os-t telepíteni. Hackintoshsal megoldható. De nem ismerem, biztos vannak korlátaik egy gyári mac géphez képest.

2022. dec. 3. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!