Mennyit érdemes rászánni?
Szüleimnek vennék használtan egy kb 10 éves mac mini-t, amit igazából teljesen átlagos netezésre használnának.
Nézegettem különböző oldalakon, és elég nagy a szórás árakban. Mennyit érdemes ezekért adni maximum?

Miért akarsz egy 10 éves készüléket a szüleidnek? Szüleid láttak már vagy használtak apple terméket?
Nem tudom, hogy mennyire van támogatás egy 10 éves apple készülékre de szerintem igazi ökörség megvenni ilyen régi elektronikai terméket.

Maximum mennyit ér a hardver készlete?
20-25 ezer forintot. Ennél többet aki kifizet érte, az nem a teljesítményért fizet, hanem a sznob életérzésért.

Megnéztem őket, tényleg vicc kategória... 60 ezerért ilyesmit kéne venni, amiben 8. gen+ intel proci van.
Nézz utána, hogyan lehet rájuk mac os-t telepíteni. Hackintoshsal megoldható. De nem ismerem, biztos vannak korlátaik egy gyári mac géphez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!