Kodiakk kérdése:
A PC-m sokszor ugyan elindul megnéztem minden alkatrész pörög rendesen. Viszont van hogy több óra próbálkozás után is csak fekete képernyő.viszont ha egyszer elindul akkor onnantól mar tökéletesen üzemel. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Kábelek és a monitor rendben vannak.2022. nov. 30. 12:11
1/7 Koplárovics Béci válasza:
Első körben tápegység vagy alaplap hibára gyanakodnék. Például azért, mert a tápegység nem tud megfelelő áramit adni a processzor és/vagy a videokártya felé. Esetleg az még tudna, de nem jut el a megfelelő egységhez valamelyik alkatrész gyengesége miatt. Ugyanezen okból a következő körben a videokártya hibára gyanakodnék.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen én is ilyesmire gondoltam
Viszont van hogy bekapcsol. És ha az megtörténik addig ameddig ki nem kapcsolom tökéletesen megy.
2022. nov. 30. 12:19
4/7 anonim válasza:
Legalább egy pontos konfig jó lenne azért.
5/7 A kérdező kommentje:
I7 4470 proci
Nvidia 970 video kari
Coller master proci hűtő
2 terra vinyo
16GB Ram
2022. nov. 30. 16:02
6/7 A kérdező kommentje:
Illetve ASUS B85M-G alaplap
2022. nov. 30. 16:13
7/7 A kérdező kommentje:
Esetleg az alaplapi elem nem lehet gond?
2022. nov. 30. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!