Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a megoldás e zavaró szituác...

Mi a megoldás e zavaró szituácóra?

Figyelt kérdés

Vettem egy új egeret...Játék közben (pl counter strike) arra lettem figyelmes hogy nem "smooth" az egér,néha elakadozik amikor nézelődök a játékba. Először azt hittem,hogy az egérrel lehet valami,de rájöttem hogy az egérnek a vezetéke "szar" állagú,egyszerűen nem hajlik,csak az egérrel mozdul,mintha drót lenne. Mit csináljak?Mert rohadt irrítáló,hogy elakad pl az asztalon egy "kupacba" és ez ront a játékélményen + teljesítményemen is.

Bocsi hogy ennyi értelmetlen mondat van,egyszerűen nem tudom mondatba foglalni,hogy milyen szőrnyü.

Aki tapasztalt hasonlót,biztos érteni fogja.

(Rendes gamer egér,nem tudom ez fontos tényező e)

2022. nov. 28. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
20%
Majd betörik.
2022. nov. 28. 23:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Csere.

Ha online vásárlás volt, akkor 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.

2022. nov. 29. 08:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Azóta újra tettem a win10et és már nem érzékelem a hibát! ILYEN LÉTEZIK? :DD
2022. dec. 29. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!