Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan oldhatnám meg ezt a...

Hogyan oldhatnám meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés

Van egy laptopom ami kb 4 éves.

Ki akarom tisztítani, de az alaplapról nem tudom leszedni a burkolatot hogy a ventilátoroknál kiszedjem a port, mert van egy csavar aminek szétment a menete.

Régebben volt szervizben más ok miatt, de oda nem tudom visszavinni mert külföldre költöztem, itt meg nem akarom elvinni (mert kicsit drága), plusz nem tehetem meg hogy több napra gép nélkül legyek munka miatt.

Szóval hogy tudnám kiszedni azt az egy picike csavart, hogy tegyek kárt az alaplapban?

2022. nov. 27. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
gondolom nincs gyémántfejű mikro csiszoló fejed, én azzal martam bele új menetet és lapos csavarhúzóval kiszedtem, de van rá pár módszer yt-bon, de a ragasztós dolgok sztem nem válnak be és a forrasztással is kockázatos az alaplap épsége
2022. nov. 27. 14:53
 2/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

menete? Nem a feje?

mert ha csak porog akkor meg kell fognod valamivel amivel birod nagyon vekonyszaju "harapofogoval" es mikozben vele csavarod huzod is kifele lehet elkapja es utana kitudod csavarni is

ha a feje ment tonkre akkor valoban belekell vagni hogy legalabb laposcsavarhuzoval tudd kiszedni

ha nem sulyed be akkor ez esetben is megprobalhatod fogoval is megfogni aminek nagyon fimon a szaja de jol ratudsz szoritani

fentebbinel is probalhatod igy de ha nem nyulsz ala akkor folyton le fog csuszni huzas kozben

2022. nov. 27. 15:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen a fejére gondoltam
2022. nov. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!