Milyen laptopot vegyek főiskolai használatra?
tehat office alkalmazasokhoz?
internetezeshez? Ott pedig videonezeshez?
semmi 3D tervezo?
videoszerkesztes?
mert mit foglal magaban a foiskolai hasznalat?
mekkora es milyen kijelzo legyen, milyen billentyuzete?
birja sokat akkurol?
ja es persze osszegkeret is szamithat
adott celra kategorialag a legolcsobb vagy legideallisabb legyen? Vagy legdragabb?
hasznalt is szoba johet?
elavult legyen vagy elerheto legujabb?
sajat tarhelymeret szamit vagy sem
arukereso alapjan 210ezerig par ami jonak tunik proci alapjan es egyebek alapjan
elobbire rakereshetsz mashol is van e mivel valamiert ezt a linket dobta be, de lehet van mashol is jobb aron csak felre nyomtam
ezek elege tomeggyartottak:
ami pozitivum is, persze olcsokategorias gepekrol van szo
lenovotol is vannak hasonlok
elobbit ez alapjan neztem meg:
Szoval:
3 cellas akkusakat probaltam
ebben a savban nem talaltam nagyon modern procisakat, persze lehet vannak, 12genes Intel vagy 6genes Ryzen
8GB ram minimum legyen
tarhely nem art ha 512GB, akkor is ha nem szamit neked mivel jobban eladhato lesz 256 az nagyon minimum manapsag
illetve gyorsabb es tartosabb is lesz a nagyobb, pontosan ugyse tudni milyen ssd t is nyomnak bele mennyire jot, de altalaban sporolnak mint mindenen foleg olcso laptopoknal
kijelzo FHD (1080p) legyen legalabb, ebben az arban csoda ha kiemelkedobe botolsz vagyis nem feltetlen lesz szep a kepe es fenyereje sem, ahhoz +100-200ezret hozza kell tenned, de ott meg mar utosek es nagyfelbontasuak is lehetnek
merete nem tudom mennyire szamit ennyiert nem erdemes kb. 15 ostol nagyobbat venni mert iszonyat hamar tonkremehet ha te aktivan hordozva hasznalod
17 esek nem eppen erre valoak ilyen olcson
ha netan portok (bemenetek/kimenetek) szamitanak figyelj ra
webcamera meg olyan amilyen, veszel kulsot ha fontos es annyira silany lenne benne
#4 azert irtam le "kriteriumokat" mivel nem neztem mindnel mindent igy lehet valami nem olyan benne de attol meg megerheti
sajnos nem lehet sehol normalisan keresni dolgokra
ipon nak a keresoje pl. Ami osszetettem, mivel ott konkret procikra es gpu kra is lehet keresni laptopok kozott, csak ott nem olyan nagy valasztekbol mint arukereson csak a sajatjukbol
de sok mas alapjan is jo lenne ha keresni lehetne pl akku Wh ora alapjan, vagy cpu generaciok alapjan, akkor nek kene egyessevel rakeresgelni uj procikra... (igen ezt te megteheted ha gondolod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!