Melyik szervízbe vigyem a pc-m Tolna/Szekszárd közelében?
Figyelt kérdés
Nemrég valami baja lett a gépnek (hibakódot ad) alaplapra gyanakodok. De nem tudom elküldeni szervízbe hiába van rá még 2 év garancia. Emailra nem válaszolnak se telefonra.2022. nov. 25. 08:13
11/21 anonim válasza:
Mi a hibakód? Abból legalább kiderülhet, hogy mi a baja?
12/21 A kérdező kommentje:
Hát ez az hogy nem nagyon derül ki. AMI BIOS-om van 1 hosszú és 3 rövidet sipol --> ez elvileg ram hiba hogy rosszul van benne a foglalatban de fel lett cserélve másik slotba bele rakva másik rammal is lett próbálva singe/dual channelben is de ugyan úgy csinálja. 1-2 alkalommal behozta a helyreállitást hogy, nem tudott normálisan elindulni. 2-3 alkalommal kék halál (stop code) nem érte el az ssd-t bootolásnál. Egyszer az alaplapon lévő világitás billentyűzet és az egér nem világitott akkor se ha kihúztam és vissza dugtam (ujra inditás után jó lett). Többször felhozta hogy új cpu lett bele rakva (fTMP/PSP corrupted / changed).
2022. nov. 28. 21:43
13/21 anonim válasza:
1 hosszú, 3 rövid: a billentyűzet inicializálása rossz. [link]
15/21 A kérdező kommentje:
Rosszat nézel AMI BIOS-om van. Tanár úr szerint 1 hosszú 2 rövid a hangjelzés de én 3-at hallok.
2022. nov. 28. 22:37
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a hasznos hozzászólást.
2022. nov. 30. 18:22
19/21 Morzsi007 válasza:
Húzz ki minden perifériát úgy próbáld. CPU, VGA a helyén van? CMOS clear, bios reset.
20/21 Morzsi007 válasza:
Ha van egy másik táppal is megnézhetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!