Az fxf rx580p8d videókártyából használhatok 2db-ot egy gépben?
"és nem egy erőgép ez a kártya, alig hajtani ki belőle egy 2gb kártya teljesítményét."
Ezt valaki lefordítaná nekem?
A: "A plusz foglalat csak x4-es így csak hybrid crossfirere képes"
Kijelentésed pontosan mit takar? Nem nagy a memória igényem, de van egy 50" képernyőm, és még 3db 32" rákötnék, így viszonta programomnak amit használok nem lenne elegendő.
A játék amivel foglalatoskodom támogat több képernyőt kiterjesztéssel feldarabolható a kép, meg sokszor közvetítenek élőt amit látnom kell de nem akarok afkolni.
Fordítom: az rx580 kártyámat teljesítményben a gtx670-hez mértem és a gtx670 jobban teljesít csendesebb nem forrósodik és kisebb memóriájából kevesebb megy el ugyan arra a szoftverre amit az rx580 akarok kihajtani, de a gtx670 másk gépben használom. Ezért rosszabb az rx580 a gtx670-hez képest!
#4 Nem volna elég az nvs510, és rx580 fan vagyok nem váltanék egy RTX5000-re inkább cserélném 2db rx580-ra ha hardveresen megoldható.
#
Amúgy az RX6600 néztem ki mint helettesítő modell, de érzelmi kötelék fűz az rx580-hoz vannak akik a GTX1060 szereti és nem szívesen válna meg még milliós kártyáért sem, én így vagyok az RX580-al. Tehát ha van valami módja hogy a teljesítményét megduplázzam de egyel több kártyám legyen mint másik akkor az egyel többet választanám ha a dobozon RX580 van. Csak nem tudom hogy technikailag ahogy az #1 mondta: Értelme nem sok van.
Nem ugranék értelmetlen dologba minden áron.
Van 2db gts450 kártyám a szoftver amit használok az rx580-al támogatja a dupla kártyát, ez 2db 1gb-os SLI kábellel kell összekötni, olyanokat tapasztalok hogy a második kártya 80%-áig használja ki a memóriát tehát 1,8gb teljesítményt kapok, ugyan így a többi. A második kártya nem kezel monitort, és nem kapcsol be ha egy is ellátja a feladatokat, amikor bekapcsol akkor bekapcsolva marad az egyik 60-70% ban terhelt a másik 10%-ban ha csak teljesítmény megugrás volt, percekig fut még vissza kapcsol. Ezt várnám el a 2db rx580-tól.
Tudod az van hogy a szoftver az rx580-tól az owerclock teljesítményt várja el még a 670-et nem akarja túlhúzni hanem spórol. De teljesítményben akkor is a 670 tartom használhatóbnak mert azzal nem laggol nem heatshottol bár nem kapom meg azt a garfikát amit az rx580-tól de valahol minőségibbnek érzem. Viszont az rx580 eddig mindennel megbírkózott amivel foglalkoztam, és volt pár olyan grafikai feladatom amit nem tudtam volna más kártyával elvégezni. Ha megnézed a specifikációt akkor az rx-580 mindenben vezet viszont az én modellem sokat futott sok módosítással, ha ezt is számításba veszed más véleményt fogsz alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!