Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Így tudok dvb-c adást nézni...

Így tudok dvb-c adást nézni az AMIKO VIPER 4K V40 dvb-s2 műholdvevő box-on?

Figyelt kérdés

Veszek egy USB-s dvb-c tunert és hozzákötöm a box-hoz. Működni fog?

Tbs dvb-c usb Stick jó lesz?

#tv tuner #DVB-C #Set top box #Enigma2 #Linuxos műholdvevő
2022. nov. 21. 12:34
 1/5 Gyakori93 ***** válasza:

A box usb csatlakozója csak arra jó, hogy zenét-filmet tudj elindítani.

Talán még az usb-s wifi adapter müködik, de más nem.

Sajnos olyan boxot kell venni, ami tudja a DVB-C adást kezelni.

2022. nov. 21. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. DVB-C tuneres boxot kell venni. Az Amikonak nagyon jó T/C hibrid boxai vannak, ami a földi MinDig TV-t és kábelt is képes fogni és a kódolatlan adást kódolatlanul rögzíti. 2016-ban vettem egyet, az olimpiát is azzal timeshifteltem emberi időpontba (felvétel közben le is játssza az épp készülő felvételt egy korábbi időpontról indítva) és most a foci vb alatt is használni fogom, mert lesznek meetingek a meccsek közben.
2022. nov. 21. 13:04
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

Nem tartom valószínűnek én se hogy működni fog, mert egy USB adapternek kell egy bizonyos szoftveres környezet. Az ok hogy Linux -os beltéri, de nem biztos akkor sem, hogy fel fogja ismerni.

Viszont ez nem két tuner -es beltéri?

Itt pl 2 db DVB-S tunerrel adják:

[link]

Itt meg az 1 db DVB-S és 1 db DVB-T2/C -vel:

[link]

Ebből gondolom, hogy a tunerek benne modulárisak és elég lenne csak a megfelelő tunert beleszerelni. Szerintem érdeklődj a gyártótól.

2022. nov. 21. 13:17
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha találnék hozzá drivert?
2022. nov. 21. 13:20
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Akkor elképzelhető, de biztosat nem tudok.

Szerintem erről egy szakfórumot kérdezz meg, én az alábbi helyen sok segítséget kaptam, mikor még néztem TV -t. De már vagy 10 éve nem foglalkozok ilyen betérikkel. De ott hátha valaki már próbálkozott ilyennel:

[link]

2022. nov. 21. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!