Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki helpelne? Nem müködik...

Hunti01 kérdése:

Valaki helpelne? Nem müködik a vinyo a gépemben, és nem tom mi a baj, valaki?

Figyelt kérdés
örököltem egy gépet a bátyémtól , és az én vinyommal nem mükszik.valami olyasmit ir ki kék képernyőn az enyémnél h nézzek virus után meg h uj merevlemez lett telepitve stb. távoltisa el meg futtassa a chkdsk programot. De a bátyám vinyojával mükszik ( mondjuk azt is örököltem és még nem volt ujratéve) lehet h az enyémet kéne ujratenni?
2010. szept. 29. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
több mint valószínű
2010. szept. 29. 18:45
 2/4 dag ***** válasza:
Mielőtt még bejönne a Windows számlál vissza egy kék képernyőm 10-től vissza felé! azt ne nyomd el, hagyd had menjen végig, ha végzet majd ujra indul, és kijavítsa a hibát!
2010. szept. 29. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
a Te vinyódon a te gépedhez tartozó driverek vannak fent ami nem biztos hogy kompatibilis a tesód gépével marad az újra telepítés.
2010. szept. 29. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ujratettem és már müködik :)
2010. szept. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!