Ha kiégett a tápegység akkor nem kapcsol be többet? a kábel büdös és meleg és a gép is kikapcsol 10-20 perc használat után de műküdik. Nem tudom az árammal lehet-e probléma de egy ilyen konektor elosztó vagy nem tudom mi a nevébe volt bedugva
Figyelt kérdés
bedugva és onnan kivettem mind2 kábelt a tápkábelt meg a másikat is és beraktam magába az elosztóba. Ez lehetett a probléma? és most hogy külön vannak megoldódhat?2022. nov. 19. 13:55
1/8 anonim válasza:
Attól függ a tűzoltók mit hagytak maguk után...
2/8 A kérdező kommentje:
1-es. Tűzoltók? Nem voltak itt semmi tűzoltók meg ilyenek :D nem tudom mit értesz ez alatt
2022. nov. 19. 14:46
3/8 anonim válasza:
Égett tápegységet ha elkezdesz használni, jó eséllyel minden mást is tönkretesz a gépben. Azonnal cseréld, és ne kapcsold be addig a gépet. Ha már bekapcsoltad, akkor ellenőrizd végig az új táppal, minden jó-e.
Remélhetőleg csak egy "biztosíték" olvadt ki, és amíg stabil az áram, nincs gond, de a következő ingadozás átjut rajta.
4/8 A kérdező kommentje:
3-as. Óóó basszus. Pedig már egy ideje így használom. És hogyan tudom kideríteni, hogy leégett-e?
2022. nov. 19. 15:54
5/8 anonim válasza:
hát kérdező te sem a legélesebb kés vagy a fiókban az egyszer biztos...
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként magát a tápegységet még sosem takarítottam. Ez is lehet probléma. amúgy 5-ös oké, de hat tudsz mepróbálnál segíteni?
2022. nov. 19. 15:56
7/8 anonim válasza:
persze hogy tudok, vegyél új tápot,
8/8 anonim válasza:
Szerintem meg kellene vizsgálni a gépet is alaposan. Túlterhelésre, átmeneti rövidzárlatra gyanakszom. Egyáltalán nem biztos, hogy a táp a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!