Miért hoznak ki Windows 11-gyel olyan eszközöket, amikben csak 4GB RAM van?
azért win10-nek se "bőven" elég a 4 gb ram
Ha lehet bővítsd
Csak újratelepítéssel lehet win10-ed
Mert ez a minimum követelmény.
Low-end gépekbe a legeslegolcsóbb mennyiséget rakják, ezért.
#4 Mint írtam, Win 11-ről van szó, Win 10-nél én sem tapasztaltam ilyen problémát.
Igazából nem a RAM mennyisége, hanem a kiválasztott rendszer a problémám. Ha a keret csak 4GB RAM-ot enged meg, tegyenek rá szerintem Win 10-et, vagy csináltak volna egy Win 11 Lite-ot... Jut eszembe, talán pár dolgot ki lehet kapcsolni, majd megnézem.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mert olcsó, könnyebbe eladható, a hülyék pedig megveszik.
Aki kicsit ért hozzá, annak ezek jó ajánlatok.
Úgy néz ki, hogy ez a 4GB forrasztva van az alaplapra (és szeretnek elromlani... ami ugye tervezett elavulás, tehát a gyártó érdeke... ezt így mellékesen csak.)
És van egy szabad slot.
Tehát ide olcsóbb venni egy +8GB modult, és utólag beépíteni, mint amennyibe a 8GB RAM-mal szerelt változatok kerülnek.
"És van egy szabad slot."
Ezt honnan veszed? Amúgy mint már említettem volt, Win 10-en nem volt problémám ennyi RAM-mal, biztos én is a hülyék táborát gyarapítom, aki meg nem áll meg 16GB alatt, az lehet a penge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!