Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen táprgységet ajánlotok...

Stefan91 kérdése:

Milyen táprgységet ajánlotok egy R9 380 mellé?

Figyelt kérdés

Adott egy fentebb említett videokártyám, de a jelenlegi noname 500w-os tápommal semmire nem megyek, kifagy a gép, kikapcsol a monitor, mármint "nincs jel".

Ahogy visszarakom a kis 1gigás gtx 560-om a probléma megszűnik, tehát a tápra gondolok probléma forrásként így!

I5-2500-as procival tudom a maxot nem tudom kihozni ebből a 4gb-os wf r9-ből, de legalább stabilan a maxot a procihoz mérten szeretném, na meg, hogy ugye ne hagyjon már mindig ki, vagy mi a jó isten...

Ismerősöm egy stabil 500w-os bronz tappal használta, de mivel nem emlékezett erre megfelelően így mondta ne vegyem készpénznek.

Ezért is kérdezlek titeket, mit ajánlotok, milyen márkát, tápot?

Sajnos a budget úgy 18k maximum erre, de chieftek smart 600w 85+ -t de nem tudom...

2022. nov. 15. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
emlékszem már 1x ki írtad ezt a kérdést 2 hónapja kb azóta nem sikerült szerezni egy tápot ? bár akkor is írtam hogy inkább a kártya lesz a hibás azóta azt sem sikerült tesztelni ?
2022. nov. 15. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Így van, emlékezeted nem csal. :)

Sajnos nem sikerült a kártyát teszteltetnem, de oly mértékben bízom az eladóban, hogy rosszat sosem adna el, se oda.

Természetesen a helyi erre a célra szolgáló pc boltba bementem és érdeklődtem a tápokkal kapcsolatban, de valamiért úgy érzem rohadt nagy lehúzást eszközölnének (kis pavilon). 3db tápjuk volt, de már rögtön 800 még nagyobb tápot ajánlgattak...

Ezt követően az mentem másik üzletbe ami még rosszabb volt, azt hagyjuk is. Alapból GSM bolt, de mellékesen foglalkoznak pc-vel...

Na és itt kb a több 10 km-es körzetben ki is fújt a tudomány...

Nem, sajnos erre alkalmazás barátom nincs akivel tesztelhetném, de mivel a kis régi kártyát a noname táp simán "viszi" a legkisebb hiba nincs, illetve sokan mondták egy min. bronz fok. tápot szerezzek be így erre alapoznám a vásárlást jelenleg, ami szintén igaz, hogy elmaradt ebben a 2 hónapban, de úgy érzem a jelenlegi gazdasági helyzetben nem kell túl magyaráznom miért.. 🙂

2022. nov. 15. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
a jelenlegi tápodnak mi a pontos típusa ?
2022. nov. 15. 18:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Erre csak holnap tudok válaszolni, sajnos fejből nem tudom, ma pedig már munka miatt nem tudom szét szedni. Annyit tudok valami gagyi, noname 500w-os táp

Holnap délután megírom.

2022. nov. 15. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Magának az 500w-nak elégnek kéne lennie, bár ha van ott számtech bolt elhet egyszerűbb volna a kártyát teszteltetni.
2022. nov. 15. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:

450W is elég kell legyen, de legysn inkább 500-550W

Tier A nem fog összejönni ezzel a kerettel, meg ilyen régi gép nem is ér ekkora költekezést...

Tier B-ről ha találsz valamit kereten belül, az jó lenne.

[link]

Árukeresőn nézelődj.

Illetve használtpiacon is talán megérheti... hardveraprón jó értékelésű eladótól.

2022. nov. 16. 00:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!