Amúgy a HyperX már kifutott, csak RAM -nál használja jelenleg ezt a márkanevet a gyártó.
Azon kívül tuti nem vennék egy használt SSD 12 ezerért külföldről. mikor ennyiért itt is van garanciával.
Nem értetted igazán a lényegét. Mondok egy másik példát. OC kifejezés VGA-k esetében.
Nem tudom már pontosan melyik típus volt, a gyártót tudom de nem írom le mert hátha valaki esetleg aki szereti beleköt hogy miért írok rosszat.
Lényeg ami lényeg a gyártó kínálatában adott VGA-ból volt sima, illetve egy OC jelzéssel. Órajelben kemény 10, azaz tíz mhz volt amit húztak az OC jelölésűn, cserébe 15k-val többe került mint a másik, hűtés miegymás azonos volt.
Na ez a gaming dolog is ilyen, jó kicsit erős, hogy grammra ugyanaz, de biggyesztenek rá két matricát vagy ilyesmit, de ugyanazzal a belsővel és máris el lehet kérni többet, mert hát az gaming.
Egyrészt nem minden gaming cuccra van ráírva, hogy "gaming", másrészt ezek többnyire nem egy "normál" modell színesebb vagy dizájnosabb változatai, hanem önállóak. Összehasonlítani csak két konkrét terméket vagy termékcsaládot lehet.
A videokártyákhoz nem nagyon értek, de valóban elég sok modell van külön OC változatban, de ugyanezt megtalálod a processzoroknál is, csak ott az OC szó helyett egy másik típusszám szerepel, pl. (kitalált) Intel Core i5-14600 és i5-14650. Nem tudom, miért kerülnek ezek többe, de naivan feltételezem, hogy oka van. Persze megtehetnék azt is, hogy az OC a normál, és a kisebb órajelűre azt írják, hogy Lite... Nem tudom, az mennyire zavarna.
"OC szó helyett egy másik típusszám szerepel, pl. (kitalált) Intel Core i5-14600 és i5-14650. Nem tudom, miért kerülnek ezek többe, de naivan feltételezem, hogy oka van. "
Vannak apró eltérések, pl az i5-xx400 és xx500 között az IGP órajele más. Vannak egyedi gyártasok, mint pl azok amik apple aiokba kerültek, ott maga az igp is más volt de ahogy írtan van egy csomó apró hülyeség ami miatt új számot kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!