Q9400 vagy Q6600 a jobb proci?
Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 15:33
1/9 anonim válasza:
A Q9400 erősebb, de valójában már mindkettő egy relikvia, úgyhogy nincs számottevő különbség közöttük mai mércével. Maximum viccből egy retro buildhez, de reálisan már nincs értelmük.
2/9 elistvan válasza:
Gyártástechnilógiailag a q9400 a gyorsabb kisebb nanométeren készül kevesebbet fogyaszt. De tizen x éves.
3/9 anonim válasza:
Egyik se. Ha retró gépet akarsz építeni, akkor nem adnám alább egy qx9650-nél,meg kéne egy alaplap is, amiben szénné lehet húzni
5/9 anonim válasza:
#3 azért nem mindenki szán annyit egy retro gépre...... amit ajánlasz CPU 15k-tól indul... és akkor még semmid nincs mellé, 20k-ból kihozható q6600 4gb ram és 8800gt PC ami egy igazi retro csoda masina
6/9 A kérdező kommentje:
Retro gép nem ilyenek hanem pl 486-os
2022. nov. 16. 10:40
7/9 A kérdező kommentje:
q6600 4gb ram és 8800gt PC meg nem ér 20-at,én még 10-ért sem tudom eladni,mert van pont egy ilyen gépem.
2022. nov. 16. 10:42
8/9 anonim válasza:
oké kérdező köszönjük szépen, én úgy gondolom ember válogatja kinek mi minősül retro pc-nek. Én mindenesetre egy 16-17 éves cpu+vga kombóra már merem a retro kifejezést használni ha nem haragszol megérte.
9/9 elistvan válasza:
Ha már ilyesmit tervezel akkor ikkább ez L-es ksi fogyasztású 771-es xeon proci adapterrel. (pl: L5430)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!