Miért nem működik jól a mikrofonom?
Nyáron vettem egy Asus rog delta core fejhallgatót.
A vele járó mikrofont használom és az barátaim panaszkodtak, hogy néha nem lehet érteni mit beszélek, elméletileg olyan mintha susmorognék,motyognék (discord a platform). Viszont neten a voice recorder oldalon felvettem több perces beszédet a mikrofonnal, felolvastam egy szöveget, vissza hallgattam és tökéletes volt. Arra gondolok, hogy a discorodon belül kell állítani valamit, csak nem tudom mit. Az "automatically determine input sensitiviry"-t próbáltam, volt hogy felvittem 100ra nem volt jó, levittem 40re nem volt jó, átraktam automatára nem volt jó. Úgyhogy kilátástalan vagyok... Remélem azért egy majdnem 30 ezeres füles mikrofonja nem szarik be, vagy nem ennyire trágya.
Esetleg ötletek, hogy mivel próbálkozzak még, mert ez elég zavaró tud lenni. Mit tudnék vele kezdnei?
Nem igazán találtam, ilyen jellegű beállítást. Viszont amikor rámentem a bemeneti eszközre, láttam a mikrofon mellett egy skálát simán beszéletm normál távolságban a mikrofon nem mozgott sehogyse
CSAK akkor ha szinte már a számban volt a mikorfon... nem értem ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!