Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A linkeken található PCIe TV...

A linkeken található PCIe TV tunerek közül melyik(ek) működnek itthon is (Digi)?

Figyelt kérdés

1) [link]

2) [link]

3) [link]

Feltételezem, hogy az első nem, és a másik kettő igen, csak bitang mód megkérik az árukat, és nem nagyon találok alternatívát. USB tunert pedig nem akarok vásárolni.

2022. nov. 11. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell valami "Smartkártya" is, hogy tudd dekódolni? Úgy emlékszem a média boxokban szokott lenni valami.
2022. nov. 11. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Diginél nem kell kártya, csak ha kódoltat is akarsz nézni.

Utolsó kettőnél írja a DVB-C tunert és ott látszik is, hogy ott a sima bedugós, nem csavaros DVB-C-csatlakozó. Általában a DVB-C ilyen csatis szokott lenni, a DVB-S Satelite pedig a csavaros. De ez csak szokás kérdése, elméletileg lehetne a DVB-C is csavaros.

Az elsőt bevallom nem vágom, hogy az Digihez jó lehet-e.

Ha olcsón akarod megúszni, akkor legjobban egy külső box-al jársz, Amikót lehet venni tizen-akárhány ezerért is. Azok vállalható minőségűek. Én már nem vennék linuxos Enigma2 box után, de alap dolgokra jók. Nekem még régen analóg belső Hauppauge kártyám volt, használható volt, de azért ezekkel szerintem több baj van, mint egy külső box-al. Legalábbis nekem voltak szoftver-driver problémák vele és nem is tudott minden Magyarországon használt frekvencián venni.

2022. nov. 11. 22:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Jelenleg egy PCI-os kártya van a gépemben, csavarós, és pöpecül működik, csak idén le szeretném cserélni az alaplapom, és már nemigen kapni legacy PCI porttal alaplapokat.

Szeretném olcsón megúszni, de nem külső eszközzel.

Írtam egyébként emailt a cégnek, de nem válaszolnak :(

2022. nov. 12. 00:43
 4/5 anonim ***** válasza:

De a mostani kártyád digitális tuneres?

Amúgy miért nem akarsz külsőt? Szerintem több előnye van, mint hátránya.

2022. nov. 12. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, a mostanim az.

Az okot, okokat hosszú lenne kifejteni, a lényeg az, hogy a külső ki van csukva.

2022. nov. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!