Miért van ez?többi lent.
Nem régiben vettem egy új gamer pc-t,minden új benne.Mikor meghoztam próbálgatam,rá mértem az ssd-re több programmal is,egy Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe (SFYRS/1000G) van benne papíron 7300/6000mb/s az olvasás/írási sebessége de a mérés szerint nem hogy egy kicsivel kevesebb de még a felét sem éri el... pl úgy 3300-3400 körül van az olvasási sebessége,ez normális?akkor miért írják rá???
Persze tudom hogy sok kütyünél vannak veszteségek,meg azért így is gyors,de hát azért ez mégis sokkal kevesebb...
7-8 as igazad volt! át raktam, sokkal jobb lett de valóban így sem tudja a feltüntetett sebességeket..
ugye írás / olvasás - 6000 / 7300 mb/s papíron.
csináltam tesztet a "AS SSD benchmark"-al bekapcsolás után egész "jó" eredmények jöttek: olvasás 5571mb/s írás 5449mb/s
kb negyed órára rá is csináltam egyet akkor valamiért valamivel rosszabb eredmények jöttek ki: olvasás 4811mb/s írás 4992mb/s
mielőtt át tettem is csináltam egy benchmarkot akkor olvasás 2594mb/s írás 2524mb/s azért megérte át rakni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!