Lehet összefüggés kms spico aktiválása és külső vincseszter meghibásodása között?
Van egy egy terás adata külső vincseszterem, aminek az adatkábele költözés során eléggé meghajlott, így valamennyire visszahajlítottam és úgy kötöttem rá a vinyót a gépemre, kicsit igazgatni kellett a kábelt de amúgy tökéletesen működött a vincseszter, viszont egy rosszabb mozdulat után már nem is érzékelte a vinyót a gépem, új adatkábelt vettem, ami már tökéletesen illeszkedett a vinyóba, viszont nem töltődtek be a fájlok, az "ez a gép" mappában nem találtam a vincseszteremet, viszont egy ilyen merevlemez scannelő szoftver felismerte a vinyót, de az adatokhoz nem fértem hozzá. Pár nappal előtte aktiváltam a windows kms spico segítségével amit úgy kaptam pendriveon barátnőm nagybátyjától. Pár óráig tudtam használni, majd a gépem lefagyott a vincseszterem pedig elkezdett pittyegni, majd lekapcsoltam a gépet, visszakapcsoltam, de ezekután már nem tudtam megnyitni a "saját gép" mappába a vinyót. A rossz adatkábelre gyanakodtam de sajnos azóta se lett jobb a probléma
Mi történhetett?
Kms spico állhat a dolog mögött vagy túl sokat használtam hibás kábellal és "ki-be húzogattam"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!