A gépház felől égett szag jön és egyszer ki is kapcsolt. Nem tudom miért. Már kb több mint 1-2 hete ez van. Illetve ha ki húzom az egyik vezetéket a gépből (nem tudom mi a neve annyit tudok, hogy fent a konektorba kell a másik végét bedugni) forró?
Figyelt kérdés
eléggé forró az a vezetéknek az a vége amit a gépbe kell bedugni. Ez mi lehet?2022. nov. 7. 17:11
1/10 anonim válasza:
Bármi lehet, leginkább nyilván a táp. De használd nyugodtan, majdcsak tönkremegy az egész, esetleg felgyújtod a szobát..
2/10 A kérdező kommentje:
1-es. Mit javasolsz? mit csináljak?
2022. nov. 7. 17:15
3/10 anonim válasza:
Nézesd meg valahol, ahol értenek hozzá...
4/10 P.O.C. válasza:
Te tényleg kajak ennyire ostoba vagy? Egy rövidzárlat nem játék, te meg tovább kapcsolgatod és használod. Gratulálok! :D
5/10 anonim válasza:
Minden rendben van ott, persze, csak néha füstöl egy kicsit xd. Cseréltesd ki a tápegységet a tápkábellel együtt, vagy gyújtsd fel a szobádat, ha neked az úgy jó.
6/10 anonim válasza:
:D Most ez komoly? Remélem csak valami béna trollkodás, de ha komoly és tényleg füstöl meg melegszik és úgy használni... Az lenne a minimum hogy azonnal megkeresni a hiba okát, nem kockáztatni hogy repül vele minden vagy felgyújtod a házat.
7/10 anonim válasza:
Már ki van kapcsolva rég. Valszeg kiégett a táp vagy a táp kábel.
8/10 anonim válasza:
Nem füstöl. Egyébként én vagyok a kérdező csak telefonos fiókról.
10/10 A kérdező kommentje:
9-es. A kábellel volt valszeg baj
2022. nov. 8. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!