Dell laptophiba javítása, lehetséges?
Dell Inspiron 13 5379.
A laptop kijelzője nem kapcsol be, nem érzékeli monitorként, ilyenkor csak külső monitorral tudom használni.
Néha random mégis működik, ilyenkor semmilyen képhiba nincs. Volt olyan, hogy ha rácsatlakozott egy nagy TV-re, akkor a kijelző is működött, de használhatatlan felbontásban. Tehát ez biztos hogy nem kontakthiba.
A fórumokon, videókban a RAM-ok cseréjét tanácsolták, nem tudom mi alapján, de nem segített, a hiba továbbra is fennáll. Van bármi ötlet, mit lehet ezzel kezdeni?
Valószínűleg egy windows frissítés okozta, egy ideje nem jött elő a hiba. Amikor előjött, akkor sem a kijelzővel volt gond, mert ahogy írtam is, ilyeneket produkált hogy csak akkor működött mégis, ha egy tv-re rá lett csatlakoztatva (viszont a tv felbontását próbálta felvenni, ami kilógott és így használhatatlan volt)
Egy dolog biztos, köze nincsen kontakthibához, alaplaphibához nyilván semmi köze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!