Valaki tud ajánlani jó gamer billentyűzetet ami magyar nyelvű?
Figyelt kérdés
Tehát legyen benne ékezet(leginkább lolozok)2022. nov. 6. 16:04
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Bármelyik lineáris kapcsolós mechanikus billentyűzet: red, yellow, black, silver, stb. Webáruházakban általában billentyűzet kategóriában lehet erre szűrni, nézz körül.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!:)
2022. nov. 6. 19:34
5/7 anonim válasza:
Kicsi off, de azért az ASUS M3 egértől nem kell csodát várni.
A PMW3325 elég rossz, nem véletlenül 5-6 ezerért megy az az egér.
PMW3327 már érezhetően jobb, nem csak épphogy hanem ha egymás után próbálod sokkal simább, pontosabb az irányítása.
Szóval ha bevállalod az a párosítást az egértől érdemes megválni bontatlanul, HP HyperX Pulsefire Core köröket ver rá már 7-8 ezerért.(ezt csak zárójelesen, hogy annyira nem jó deal az az egér+billentyű páros)
6/7 A kérdező kommentje:
Én a logitech pro x billzetet néztem, csak nincs rajta magyar betű... nekem meg szükségem lenne rá a tanulás miatt..
2022. nov. 7. 05:10
7/7 anonim válasza:
Redragont nem ajánlom. 1 év után megadta magát a K530 rgb. Az rgb vezérlő chip zárlatos lett és az összes led meghalt. 1 hónapja keresek hozzá ledet, de nem találtam. Ha valaki tudja milyen smd led van benne és leírja azt megköszönném. Amúgy kérdésedre válaszolva: Steelseriesek jó szoktak lenni, és a red switchük is jó. Esetleg hyperx alloy fps pro.(nem tudom van e magyar kiosztással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!