Hogyan tudom beüzemelni a fordulatszámjelzőt a kormányomon?
Fanaled, tökéletesen működik nálam. Neten van útmutató hozzá, ha rákerestél volna, már rég találtál volna választ, helyette várhattál jó pár órát
Attól, hogy beleraksz pár ledet, nem fog működni. A kormány alaplapja nem támogatja és pont. A Fanaled oldalán le van írva, hogy miket támogatnak. Egyedileg tákolt dolgokat nem:
Akkor leírom még egyszer. Használtam vásároltam ezt a kormányt. Az előző tulajdonos ledes fordulatszámjelzőt épített be. Amikor megvettem kaptam 2 videót is, ahol dirt rallyban használta a kormányt és tökéletesen müködött a jelző. A fő kérdésem nem a Fanaledre írányult, hanem arra hogyan tudnám müködésre bírni az egyedileg beépített jelzőt.
Tudom, megvétel után nekem kellet volna rákérdeznem hogyan is működik, csak pár héttel utánra sikerült egy USB hosszabítót szereznem és addigra megváltozott a facebookom, ahol az adásvétel zajlott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!