Egy gamer pc, mennyibe kerülhet úgy hogy legalább 10 évig ne keljen cserélni benne az alkatrészeket?
Egyedül csak egy Samsung 500 GB-os SSD és egy 1000GB HDD + monitor + Egér és billentyűzetem van ami nem csere érett.
Jó lenne ha 600 ezer forintból ki jönne de gyanítom ennyiből nem fog. Köszönöm a segítséget ha valakinek van konkrét elképzelése hogy mit kellene venni, vagy esetleg eleve össze épített gépet kellene venni.
Sokba, nagyon sokba. MIndenből a legújabb és legdrágább cuccokat kell megvenned amik 10 év múlva ugyanúgy kevesek lesznek, mintha valami közepes cuccot vennél.
A processzorok teljesítménye mára nagyon megugrott a több hardverhez képest. Sokkal egy új i7-tel/Ryzen 7-tel simán ki lehet húzni 7-8 évet, ha cserélsz mellette legalább egyszer videókártyát.
Mert nekem jelenleg egy ilyen gépem van.
nvidia gtx 960 4 GB a videokártya
Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz a processzor
+ 8GB ROM
Nos igen, a technika folyamatosan, rohamosan fejlődik.
Érdemes úgy építeni, hogy X évente csak vidikarit és RAM-ot cserélj.
Azért ennyiből tökre jó az asztali, szét kapod és úgy variálod ahogy akarod. :)
Igen annyira nem rossz a mostani gép sem, de már látszik rajta hogy a játékok az újabbak vagy minimum beállítással vagy ha nem annyira erő igényes a játék akkor közepes grafikai beállítással elindul.
A mindennapi feladatokra jó a gép de játékra egyre kevésbé.
Vagy ehhez a konfigurációhoz lehet még hozzá rakni egy komolyabb videokártyát?
Persze nem milliós tételre gondolok
Mert ez a gép is ha úgy nézzük elég jól bírta de ahogy írjatok fejlődik minden és elavult lesz egyhamar.
Vagy lehet jobban jarnék ha tudnék venni egy ps5-öt? De így olvastam hamarosan jön a pro változat is, de gondolom abból is készlet hiány lesz.
És nem azért de elég drágák a játékok. Még pc-re is nem hogy ps-re
Amúgy rosszul írtam 12GB ROM van a gépbe
És az alaplap egy Asus p8z77-v pro
Típus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!