Elromlott a processzorom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt egy rossz alaplapom aminek a processzor foglalatában a szálak elgörbültek meg kitörtek. Nos én ezt az alaplapot processzorral meg ramokkal együtt egy tápegységre rákötöttem és próbáltam életre bírni. Akkor még nem tudtam hogy ez volt a baja, utólag jöttem rá. Az lenne a kérdésem hogy a processzornak vagy a ramoknak bármi baja lett e tőle? Vagy lehet e? Sajnos nincs itthon olyan alaplapom amibe bele benne a proci ezért kérdezem. Processzor: Intel i5 4590. Válaszotokat előre is köszi!2022. okt. 30. 19:20
1/2 anonim válasza:
Kicsi esély de van rá, ha az elgörbült lábak okoztak egy kis zárlatot akkor akár a procit is megölhették.
2/2 P.O.C. válasza:
Szinte a legszívósabb alkatrész a számítástechnikában. Volt olyan hogy villámcsapott gépből szereltem ki, amiből minden bedöglött csak a proci maradt működőképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!