PCX szervíz mennyire gyors & megbízható?
Csak egy BIOS frissítés kellene.
Tapasztalatok,vélemények?
Azt magadnak is megtudod csinálni. Én nem 1x csináltam már..
Jobb tendszereknél a gyártó ad drivert, ami futás közben instalálja és rebootkor aktiválja.
Pofon egyszerű. Csak a pen drive kell hozzá. Azért én biztos nem cipelném, szállítanám meg várnék napokat.
Annyi hogy olyan időszakba csináld, ahol nem valószínű egy véletlen áramszünet. Bár mostanában a gyártók ügyelnek arra, hogy könnyen visszaállítható legyen egy megszakadt BIOS frissítés.
Ha pár évnél nem idősebb az alaplap, akkor csak internet meg egy egér kell hozzá.
Ugyanis az UEFI-ben már pár kattintással "szoftveresen" lehet frissíteni a BIOS-t.
Nem tudom megcsinálni mert a pe drives megoldást nem támogatja.És Integrált processzort vettem.
Szóval jéne egy règebbi processzor és egy videókártya.De nincs senkinek.Ezért kérdem nennyi idő így kb pcx szervìzbe?
*prndrive
*kéne
*mennyi
Bocsi,gyorsan írtam.
Még olyan UEFI -s alaplapot nem láttam, ami nem támogatja a pen drive -os módszert. Olyan van, hogy csak a FAT és FAT32 -es fájl rendszerű pen drive -al működnek.
Mi a pontos típusa a lapnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!