Milyen SSD-t vegyek ehhez az alaplap-hoz? (1tb) Nem akarok olyan drágán(m.2 SSD-t gondoltam) csak nem tudom milyet lenne érdemes, néhány játék lenne rajta meg az oprendszer
Én ezeket javasolnám:
Western Digital WD Blue SN570 1TB (WDS100T3B0C)
Samsung 980 1TB M.2 PCIe (MZ-V8V1T0BW)
Lehet drágábban és olcsóbban is venni, de szerintem ez a minimum a minőségben és mivel számít az ár, ezért gondolom nem szeretnél még ennél is többet kiadni. Egyébként én inkább a Samsungot venném a pár teszt alapján amit megnéztem, bár nagyon különbség nincs a kettő között, mind a kettő ideális. Persze lehet, hogy még vannak más márkák/modellek is ilyen árban amik jók, de én ezeket tudom ajánlani. (2db Samsungom nekem is van és megvagyok velük elégedve.)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Igen, már így is sokat költöttem a gépre de kezd betelni a kicsi 120 as SSD és már ideje lenne egy nagyobb jobb gyorsabb és ha már az alaplap támogatja meg ennyi mindent bele vettem (RAM,procihűtő,videókártya)
Úgy voltam hogy valami jobb SSD mehetne bele de nagyon sokat nem is akarok kiadni már rá de jó is legyen. Úgyhogy valószínűleg a Samsung lesz és remélem hogy már mást nem fogok kitalálni hogy kell még bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!