Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek?...

Milyen laptopot vegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megfordult a fejemben, hogy jövőre esetleg vennék egy laptopot. Specifikusan értek hozzájuk, de olyan nagy a választék, hogy nehéz köztük megtalálni a legjobbat!

Netezésre, filmnézésre, és főleg játékra használnám, így kell az erős hardver. Árban max. 250 ezerig mennék el, és az OTP-s áruhitel miatt fontos, hogy kapható legyen az Euronics-ban.

Milyet tudtok ajánlani?

2022. okt. 25. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Most fogalmunk sincs mi lesz jövőre készleten és mennyibe fog kerülni. Akkor tudunk ebben segíteni, ha 1 legfeleljebb 2 héten belül tervezed a vásárlást.
2022. okt. 26. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Felmentem az Euronics.hu-ra es rakerestem a dedikalt GPUs laptopokra 250k alatt. Osszesen 3 talalat van. A ket dragabb talalat kozott minimalis kulonbseggel.

Most akkor az a kerdes, hogy a 3 kozul melyiket vedd meg?

2022. okt. 26. 00:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem tökmindegy, hogy dedikált vagy integrált GPU, de a játékokat vigye normálisan!
2022. okt. 26. 00:27
 4/10 anonim ***** válasza:

"Nekem tökmindegy, hogy dedikált vagy integrált GPU, de a játékokat vigye normálisan!"

A játékoknak viszont nagyon nem mindegy, hogy dedikált vagy integrált, oda az előbbi kell és azok amikkel élvezhetően tudsz játszani azok 3 kiló felett vannak.

Az áruhitel szerintem felejtős, a mostani jegybanki kamatfolyosó módosítás miatt olyan g3nyódrágák lesznek az ilyen hitelek, hogy sírva fakadsz.

2022. okt. 26. 00:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet en ertettem felre valamit.

Milyen jatekokkal szeretnel jatszani ezen a bizonyos laptopon es nagyjabol milyen elvarasokkal? (Pl full HD felbontason minimum grafikan?)

2022. okt. 26. 00:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kevéske manapság egy gamer laptophoz. Ahhoz, hogy a mai játékokkal lehessen vele kátszani, kelleni fog egy 8GB VRAM-os videokártya. Neccesen 6GB is elég lehet, de én akkor se adnám egy 3060 alá, ha ez minden vágyam.

Kezdd el emésztgetni az árakat.

[link]

Kinek mit intézett a kormánya, ugyebár. Nekünk ezt...

[link]

Szóval nem, nem akarsz gamer laptopot, főleg nem újat...

Persze ha csak LOL és CSGO a cél, akkor elég lesz a 250 ezer is, de ezekhez nem is kell gamer laptop.

2022. okt. 26. 05:46
 7/10 anonim ***** válasza:

"főleg játékra használnám"

Min 10 éves játékokat el fog vinni, többet ne várj ezektől

Ha az új játékokkal is játszani akarsz, vegyél asztali gépet, némiképp jobb teljesítményű kijön a keretből, de azon se fognak szaladni

2022. okt. 26. 13:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen, bocsánat, hirtelen csak a szerelését néztem a videókártyának, azt elfelejtettem, hogy az integrált a RAM-ból veszi el a saját memóriáját, így akkor okés, tényleg szűkül a kör mindenképp a dedikáltra!

Mindenképp megvárom a jövő évet, és esetleg felmegyek 300 ezerig, de többet tényleg nem tudok kiadni érte, még 10 havi kamatmentes törlesztővel sem!

Nem feltétlenül vágyom a legújabb játékokra, jók a régiek is, kategóriában néhány kivétellel főleg autós és II. VH-s menne rajta, NFS - Heat, Forma-1, Sniper Elite 4, Euro Truck Simulator 2, Pokoli Szomszédok, stb.

2022. okt. 26. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:

"hirtelen csak a szerelését néztem a videókártyának, azt elfelejtettem, hogy az integrált a RAM-ból veszi el a saját memóriáját"

Nem ez a lényeges a kérdésben, mert memóriát tudsz bővíteni. Az IGP-k teljesítménye alacsony és azt nem tudod növelni.

2022. okt. 26. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Jön a tél, közelednek az oroszok, bejelentik a recessziót... Főleg ha Orbánék elcseszik az egyezkedést az EU-val, akkor lesz itt még bőven 600 forint felett is a dollár. Jövúre a 300 ezred nem ér még annyit se, mint most a 250
2022. okt. 27. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!