Honnan tudom hogy milyen videókártya van benne?
Figyelt kérdés
Unokatesóm laptopja, és rámbízta hogy toljam tele játékokkal, meg filmekkel.
Játékokhoz azonban tudnom kéne milyen a videókártyája...
a laptopon lévő matrica nvidia 310 m et mutat, az everest program szerint viszont intek hd van benne,...
Akkor most?
Vagy csak nincs drivere az nvidiának?
2010. szept. 27. 22:14
1/5 A kérdező kommentje:
intel hd 1169624 KB
2010. szept. 27. 22:16
2/5 anonim válasza:
asztal klikk tulajdonságok->beállítások->speciális->adapter
3/5 anonim válasza:
Kevés infót adtál a laptopról, de szerintem egy integrált és egy diszkrét videókártya van benne. Ha nem kell a teljesítmény, a kisebb fogyasztású és teljesítményű Intel HD vezérlőt használja a gép, ha kell a teljesítmény automatikusan átvált, vagy manuálisan váltani lehet az Nvidia grafikus kártyára.
4/5 A kérdező kommentje:
jaaa na értem
minjrt más, én meg már azt hittem átbaszták unokatesóm, és nincs is benne nvidia kártya csak szar intel HD
2010. szept. 28. 08:35
5/5 anonim válasza:
Igen lehet (sőt biztos) hogy Core i3/5/7 es processzor van benne amiben van egy intel grafikus chip.De persze ven egy nVidia is de az lehet hogy le van tiltva (a kisseb fogyasztás miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!