Milyen videokártyát ajánlotok 55 ezer forint körül használtan?
AMD Ryzen 3 2300X 4.1GHz, Msi B350 Gaming Pro és Njoy Dawn 650W táp mellé.
Lehetőleg olyan amin van legalább 6-8gb vram. És ami Full HD-ra teljesen alkalmas. De kompromisszummal 1440p vagy felette is.
"Lehetőleg olyan amin van legalább 6-8gb vram. És ami Full HD-ra teljesen alkalmas. De kompromisszummal 1440p vagy felette is."
ja meg kiviszi a szemetet helyetted,meg sétáltatja a kutyát, stb stb...
rissz-rossz 55k-ért, ember gondolkozz már egy kicsit, még a full hd is necces ennyiből nem hogy 1440p.
#1 te nagyon le vagy maradva az árazással. Az megvan, hogy a gpu bányászásnak most lőttek egy ideig? Drága az áram, az eth bányászhatósága megszűnt, az alternatívák árfolyama a béka segge alatt... ömlenek a használt kártyák a piacra. Januári árazáshoz képest minden a felébe-harmadába kerül, mindezt úgy, hogy a jó magyar forint vásárlóereje azóta vagy 40%-ot esett. Most már vannak igen jó kártyák ezzel a kerettel is.
Nekem a 1660 super a legszimpatikusabb most ebben az árazásban. Ha van garanciával, az jó lenne. Esetleg ha beesne egy 2060, akkor még DLSS-t is kapsz.
Nekem volt 1070ti, 1440p-re simán jó kompromisszmmal. Még cp77 is szépen ment. Bár akkor nekem egy ryzen 3600 volt mellette
Szóval a proci lesz a következő gyenge pont. Az alaplapod támogatja a ryzen 5000 szériát is a megfelelő bios-szal
Így következőnek azt lenne érdemes fejleszteni. Pl a 3600 az egy nem rossz irány, de persze ez is pénz kérdése.
Iletve azt a hulladék kínai fos tápot is kéne cserélni. Én nagyon nem bíznám rá a gépemet. Rm650x még akciós emagban talán, 30 ezer.
R3 2300x 4mag/4szál ezzel microlaggok vannak a 8szál mamár alap! RX 570-nél erősebbet fölösleges emellé rakni.
Njoy hulladék kerülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!