A régi ASUS alaplapokban volt valami "önmegsemmisítő" dolog beépítve?
"Létezik, hogy az ASUS direkt rakott ezekbe valami önmegsemmisítő dolgot? "
Igen. Mindezt a cégbe épült gyíkemberek parancsára tették, az Asus ősi ellenségük.
"Létezik, hogy az ASUS direkt rakott ezekbe valami önmegsemmisítő dolgot?"
Igen. El van rejtve benne egy rúd dinamit.
Ha rosszkor rossz gombot nyomsz meg felrobban. 🤣
Nekem az Asus -ok voltak a legstabilabb, legmegbízhatóbb alaplapjaim. A legrégebbit még 2007 -ben vásároltam, egy Asus P5K, azóta LGA771 -re alakítva 4 magos Xeon procival köszöni szépen, de jól van. Tesztelni szoktam vele, tehát még azt se lehet mondani hogy kímélem.
Nem tudom hol olvastad ezt, de sok embernek hobbija értelmetlen összefüggéseket kreálni, konteót gyártani. Attól hogy velük megesett (szerintem legtöbb esetben saját hibájukból) nem jelenti azt hogy mindenkinél így van. De ettől még persze műszaki cucc ez is, ami meghibásodhat.
Nincs semmi önmegsemmisítő dolog beleépítve, a plusz alkatrész pénzbe kerülne és a gyártók azt nem szeretik.
Ennyi idő alatt már tönkremegy a chipset vagy annak forrasztása, a paszta is kiszárad idővel, a elektrolit kondenzátorok is öregszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!