Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond már elfogytak...

Mi lehet a gond már elfogytak a tipjeim?

Figyelt kérdés
Nos nekem lenne egy problémám van egy asus xonar U5 usb hangkártyám éls az előző rendszeren olyan probléma fordult elő,hogy nem volt hang gép induláskor én az amd driverre kezdtem gyanakodni mert egy illesztőprogram telepítése után kezdte.Közben újra húztam a rendszert hátha megoldódik a hiba azt is hittem,de megint elkezdte windows nem tudoim így hogy újra húztam csinálhatja e meg már azt sem tudom gyanakodjak e az amd driverre mert letiltottam minden hanghoz való feltelepített cuccát csak az U5 drivere van fent.Most indjtottam a gépet nagy boldogoan,hogy nem csinálja erre megint nincs hang,5 perc várakozás után kattant egyet a hangfal és jött meg a hang mintha usb-ről nem kapna azonnal áramot a hangkártya vagy nem tudom.Viszont ugye mikor nincs hang a visszajelző led se ég a hangkártyán olyankor rányomok a tárcsára amivel lehet váltani és elkezd őrülten kattogni mintha szakadozva kapná az áramot,ilyenkor usb-t kihúzom meg visszadugom.Most vajon driver,windows vagy hangkártya hiba lehet?Másik gépen jó volt a hangkártya.

2022. okt. 16. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Kábelt akkor cserélted vatta újra, igaz?
2022. okt. 17. 07:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Már az usb kábelét? Azt még nem cseréltem.
2022. okt. 17. 13:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem vezeték baj másik vezetékkel is semmi.Most induláskor se volt látható a kártya majd 10 per elteltével felugrott,hogy eszköz felismerve beállítás megkezdve aztán lett hang.Csak nem értem mitől van ez.
2022. okt. 17. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Amikor működik, akkor van 24bit 192k mód?
2022. okt. 17. 17:17
 5/9 A kérdező kommentje:

4/

Igen,van

2022. okt. 17. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:

4/

Na most indítottam a gépet és fura eddig azon használtam amit írtál de most indulásnál volt hang de csak 16bit 96000Hz-t enged maxnak beállítani.Most ez mitől lehet,hogy nem emgedi a jobb hangot állítani?

2022. okt. 17. 18:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Vajon kezd meghülyülni a hangkártya?
2022. okt. 17. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Több driver lehet fenn
2022. okt. 17. 19:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem miért annyit engedett a hangból a hangkártya még délelőtt piszkáltam és az alján van egy kapcsoló,hogy usb 1.0 vagy usb 2.0 átkapcsoltam 1.0-ra most vissza 2.0 ra és egyből felismerésnél írja,hogy xonar u5 és lehet állítani 24bit 192K beállítást.Kicsit már bánom,hogy anno eladtam a FiiO E10K DAC-omat most lehet kiváltanám arra az asust mert lehet ez a végét járja bár másik gépen fura mód azonnal kap áramot usb-n az én gépemen meg csak percek múlva.
2022. okt. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!