Ezt a problémát hogyan lehet helyre állítani?
Nem rég a Custom Resolution Unity programban a 75Hz monitoromat beállítottam natív felbontáson meg qhdn is 81Hz-re.
És azt hiszem a natív 81Hz felbontást aktiváltam azóta az az üzenet fogad, hogy out of range.
És sehogyan nem tudom helyre hozni indítási, automatikus javítás nem csinálja meg. A csökkentett módban nem tudok visszaállítási időpontot létrehozni. És a felbontást is hiába állítom ott át. A képfrissítéssel együtt a normál módban ez nem érvényes. Ugyebár tipikus alja Microsoft. A monitoron is hiába nézegetem a menüt nem lehet beállítani Hzt monitoron belül sem.
Valakitől valami egyszerű ötlet?
Tehát TE állítgattad el egy 3.fél programjával.
És mégis a Microsoft a hibás?
Mi jön még? Hogy a zsidók is hibásak ezért??
A microsoftnak semmi köze a monitorodhoz.
Olyan képfrissítésre kell beállítani amit támogat mindkét eszköz, de gondolom a programban feljött egy ilyen üzenet, amit te le is okéztál, hogy érted.
5/
Kicsit nehéz lesz a start menüből az újraindítást kiválasztani egérrel ha a képernyőn nem lát semmit.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!