Rtx 2060ról megérné 3070re váltani?
Jelenleg ezek a pcm főbb elemei
i7 10700
16gb ram
600w tap
2560*1440 felbontású monitoron hasznalom de neha ugy erzem hna vga egy kicsit keves.
Mennyit segíthetne a váltás.
Van egy b tervem is ami a ps5 de nem tudom jó ötlet e.
320e a keret a fejlesztesre.
6. A ps5 az érkező god of war ragnarok,marvel spiderman 2 miatt merült fel.
Amugy lehet h a 4. Bunkó stílusban kommunikál de abban igaza van h minek xbox ha nincs rá semmilyen exkluzív játék.
Szerintem nem. A 3070 8giga Vramja engem nem kicsit zavarna így lassan 2023-ban 1440p felbontáson főleg. Néhány játéknak már most kevés max textúra beállításnál így mi lesz ha elkezdenek jönni az igazi next gen játékok 1-2 év múlva?
1440p-n mellesleg megjegyzem hogy a DLSS-sem néz ki olyan jól. Én is inkább a 6800 XT-t választanám ami bőven elveri a 3070et és ha mégis nagyon kell az upscale akkor ahogy előttem is írták egyre több játékhoz jön az FSR 2.0.
Vagy húzd még pár hónapig a 2060-al vegyél elő pár jó régebbi játékot amit eddig nem volt alkalmad játszani de érdekelt. Én is pl most ezt csinálom szintén 1440p-n csak GTX 1080 al. Új kártya beszerzés előttig.
Aztán jövő év elején valamikor már jönnie kell egy 4070-nek ami remélhetőleg nem 8 gigás lesz. És az már DLSS 3.0 t fog tudni amit sajnos a 2000-es és 3000-es széria nem fog támogatni.
Én is AMD felé hajlok a keretet tekintve.
B tervnek én a használtpiacot javaslom.
Vagy akár már 6900XT is belefér használtan, 2 év magyar gari melett. Szóval nem muszáj mindig boltban venni, ha van megbízható forrás máshol is.
Vagy akkor RTX 3080 is belefér a 320-ba.
Hardveraprón nézz szét. A lényeg annyi, hogy magyar boltba szóljon a gari. Ilyen 1-1,5 év gariask... talán megérhetik azok is. Mert gari lejártakor eladod, és frissítesz 4070-4080-ra, egy év múlva már talán jó világ lesz, ki tudja...
Az eredeti kérdésre pedig igen a válaszom. A 3070-ben jókora teljesítményelőny van a 2060-nal szemben. Megéri a váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!