Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya pciE-n keresztül...

Videókártya pciE-n keresztül annyi jelet ad, hogy adjak neki tápot, de miért nem megy?

Figyelt kérdés
Szóval ha nem kap a tápból külön 2x3 pinen, akkor annyit ír ki, hogy csatoljam rá, más képet nem ad, de ha rárakom a 2x3 pint semmiféle képet nem ad. másik táppal is próbálva volt. lehet a tápom rövidre zárta?
2022. okt. 1. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha több táppal se megy akkor a VGA a hibás.
2022. okt. 1. 21:01
 2/8 A kérdező kommentje:
az biztos, de vajon javítható? fizikai sérülés nincs benne, nem is égett oda semmi.
2022. okt. 1. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ezt ennyiből lehetetlen megmondani, keress rá Dominik műhelyére, YT-n van elérhetősége, ő pl ki tudja mérni illetve meg tudja mondani hogy javítható-e.
2022. okt. 1. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:
tudom láttam, csak nála is akár 1 hónapos várakozás van sajnos
2022. okt. 1. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát sajna ennél jobb megoldás nincs, vagyis persze ha esetleg találsz más informatikai műszerészt akinek van hozzá eszköze és tudása.
2022. okt. 1. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem akkor kell rádugni a plusz tápot amikor a monitoron látod a kiírást.

Hanem kikapcsolt állapotban.

2022. okt. 1. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Dominik tud ajánlani más szervizest. Ez egyszerű javítás, mert minden bizonnyal a GPU jó, és valahol a tápellátással van gond, egy mosfet csere, vagy valami.
2022. okt. 2. 09:19
 8/8 A kérdező kommentje:

#7 köszi!

#6 tudom persze, csak mikor teszt gépbe raktuk a GPU-t akkor először nem raktunk tápot, hogy úgy ad-e valami jelet :)

2022. okt. 2. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!