Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Intel ARC A770 mennyire...

Az Intel ARC A770 mennyire lehet jó választás október 12-i megjelenésekor?

Figyelt kérdés

Ahogy nézem kb az rtx 3060 ára lesz rajta, viszont az rtx 3070-nel van partiban.

Nagyon hajlok afelé hogy a 1060-am erre cseréljem majd.

2022. szept. 30. 07:59
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Meg egy rakat drivergond... Végül is az eddig kijott kártyák esetében is minden rendben volt azon az aproságot kívül hogy ha dx12 nel régebbi API volt futtatva akkor dőlt minden.
2022. szept. 30. 08:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem követtem a híreket, csak nemrég lettem figyelmes, hogy lesznek intel gpuk. Szóval ezek szerint sok a gond vele?
2022. szept. 30. 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
A driverekkel rettenetrsen sok a gond még, játékra egyelőre csak fenntartásokkal ajánlott.
2022. szept. 30. 10:22
 4/10 anonim válasza:
32%
Semennyire
2022. szept. 30. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

Kell neki idő, amíg a sok problémát visszajelzik. Gyakorlatilag, aki az elkövetkező egy évben intel kártyát vesz, az egy tesztfelhasználó lesz 😃

De persze ki lesznek javítva szép sorban. Az intel eddig is foglalkozott hardveres grafikával, csak ugye integrált szinten. Tehát azért vannak tapasztalataik és adataik rendesen, de most ez egy egész más pálya, mindenkinek teljesen más gépe van, ezeket nem lehetett előzetesen kiszűrni, nem lehetett annyi alkalmazással tesztelni, amennyi létezik. Tehát egy majdnem teljesen új szereplő érkezik most. Idő kell, és utána jó lesz.

2022. szept. 30. 11:07
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Na régi motorosok, XGI Volari mondd valakinek valamit?

Anno ott volt egy ilyen történet, hogy oké megvan a hardver még jó is elhetett volna csak a driverek olyan szinten csapnivalóak voltak hozzá, hogy végül a vesztüket okozta.

Bár Intel esetében azt nem értem, hogy nem totál tapasztalatlanok, és mondjuk úgy picikét nagyobb cég mint anno az XGI, de mégis ilyen szoftveres háttérrel jelentetik meg a kártyáikat.

2022. szept. 30. 11:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor várok még :)
2022. szept. 30. 11:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az XGI egy tucat VGA/GPU fejlesztő által alapított friss cég volt a Volari indírásakor, ezért lett katadztrófa ( főleg a duo ), de az intel azért már vagy 20 éve fejleszt GPUkat amik teljesen jól működnek és érthetetlen hogy nem tudták működőre megcsinálni az A380 esetében a szoftveres kezelőfelületet... Ők csak a dedikalt kártyák piacán új belépők, szoftveres oldalról meg mindegy hogy dedikalt GPUt hajtanak vagy integráltat..

A játékok supportja az nyilván nekik is új, ennek a kiforrásához kell még pár év ( azért az AMD/ATi és nvidia is majd 30 éve ezekre fejleszt, ez nem kis előny ).

2022. szept. 30. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem egy A770-et kíváncsiságból és egész jól működik. Persze nem ez volt a legegyszerűbb döntés, de kíváncsi voltam rá, hogy milyen. De hosszú távú tapasztalatom nincs, mivel pár napja van csak nálam.
2023. febr. 15. 13:27
 10/10 anonim ***** válasza:
legészszerűbb*
2023. febr. 15. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!