Hogy tudnám visszahozni a képernyőt?
Figyelt kérdés
Acer notebookomat nagy monitorra akartam rákötni, de a catalystban valahoigy átkapcsoltam egy másik kijelzőre, és most nincs kép! Megy a laptop, a bejelentkezési hang is megvan, de nem tudom visszahozni a képet !!! Mi ilyenkor a teendő? Ngyon kétségbe vagyok esve, aki tud segítsen. Csökkentett mód? Hogy tudom előhozni? A bekapcsolásnál csak F2-es boot menü van.2010. szept. 26. 16:41
1/3 anonim válasza:
HA vinfos - mivel nem írtad ezért senki sem tudja, akkor gép bekapcsoláskor F8-at sűrűn nyomkodod. Akkor bejön a menü, amiben van csökkentett mód. Letörlöd a videokártya driverét majd újraindítás normál módban és telepíted a drivert megint.
Ha nem vinfos, akkor meg kellene írnod az op rendszeredet.
(Miért természetes minden júzernak, hogy vinfos???)
2/3 A kérdező kommentje:
winfos :_S
nem tudom törölni, csak manuálisan totalcommanderből, de ha ujrainditom még mindig nicns kép. nem enged telepiteni csökkentett miodban, és törlésnél is errorozik.
2010. szept. 26. 17:06
3/3 A kérdező kommentje:
csináltam valami rendszerhelyreállító cuccot, és az visszahozta. köszi azért a segítséget.
2010. szept. 26. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!