Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik videókártyát ajánljátok...

Melyik videókártyát ajánljátok e monitor mellé?

Figyelt kérdés

A közeljövőben szeretnék venni 22"-es fullhd monitort. Jelenlegi választott:

[link]

A monitort elsősorban nem játékra, hanem képszerkesztésre szeretném használni. Mivel jelenleg egy 17"-os monitorom van, nem igazán jön át a ~3600*2700-as felbontás minősége, amiben fotózok.

Jelenleg egy nVidia Geforce 7900GS kártya van a képemben, de van még egy ASUS EN8600GT-m is. Melyiket ajánlanátok a monitorhoz? Szerintem az 8600Gt erősebb, csak őt szervizelni kéne :D

2010. szept. 26. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán a 8600GT az erősebb memókontroller miatt, de igazság szerint mindkét kártya iszonyatosan elavult. Ha csakugyan képszerkesztésre kell, akkor vegyél valamilyen középkategóriás, DDR5 memóval szerelt kártyát, mondjuk egy HD5670-est. Abból van passzív hűtésű is, szóval még hangja sem lesz.
2010. szept. 26. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettő, ami van neked elég erős képszerkesztésre. :)

De talán a 8600GTvel jobban járnál...

2010. szept. 26. 17:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

16:45-nek pedig annyit, hogy elfelejtettem írni, hogy a 8600GT is SILENT(passzív hűtéses) :D Tehát a hanggal nincs probléma :)

2010. szept. 26. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:

8600GT

Annyit, hogy ez még most se gyenge kártya csak engedélyezni kell a letiltott pipelineokat. Bizonyítékom van rá. :)

2010. szept. 26. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak azért írtam a passzív dolgot, mert manapság csak a nagyon belépőszintű kártyák nem aktív hűtésesek, kivételt képez ez alól a HD5670, meg a Gigabyte 5750, de az drága.
2010. szept. 26. 18:26
 6/6 A kérdező kommentje:
17:48 tudnál erről nekem mondani még pár részletet, esetleg egy linket adni ezzel a témával kapcsolatban? Megköszönném.
2010. szept. 27. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!