Mi ez az undorító lepontozási mánia a hardver kategóriában?
Figyelt kérdés
Többi kategóriába mint vallás, szexualitás, egészség, szórakozás stb ilyet sose tapasztaltam csak itt. Ide újaknak nem is kell jönni mert minuszba kerülnek elég gyorsan.2022. szept. 24. 21:42
1/12 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nem jártál még a politika kategóriában.
2/12 anonim válasza:
+1 a #1-ra, az igazi shitcunami az a politikában van :D
3/12 anonim válasza:
Én mindenhol tapasztalom. Ez a gyakori egyik legnagyobb hibája. Bezzeg jelenteni nem tudsz 2 hónapnál régebbi kommentet, hiaba szabálytalan. Sokszor a frisset se veszik le, mert az oldal üzemeltetőit nem érdekli semmi csak a sok reklám, meg a bevétel. Így sok paraszt csak azért van itt hogy trollkodjon meg lepontozzon másokat.
4/12 A kérdező kommentje:
#3 én már megelégeltem ezt, törlöm magam innen. nem pazarlom időmet tovább erre az oldalra főleg hogy itt sok olyan válasz is születik ami jó nagy ökörség ennek ellenére megy rá a zöld ezerrel. Na viszlát . Nem pazarlom tovább értékes időmet erre oldalra
2022. szept. 24. 22:02
5/12 anonim válasza:
Sajnálom, mert pont azt tapasztalom, hogy az értékes, értelmes emberek lépnek le a parasztok miatt...
6/12 A kérdező kommentje:
#5 Nem fog hiányozni elhiheted. Plusz ez a digitális élet nem élet ez inkább sátáni
2022. szept. 24. 22:06
7/12 anonim válasza:
Ahogy vesszük. Ha megvan az egyensúly, akkor nagyon is hasznos. Írorszagban élek, így nekem nagyon jó, hogy tudom tartani a kapcsolatot az otthoniakkal. Meg másokkal is. De nem függök a telefonomtól. Van életem ;)
8/12 anonim válasza:
Számtech jó részleg itt legtöbbször azt pontozzák le aki olyasmit ír ami szakmailag hagy kivetnivalót.
9/12 anonim válasza:
Azzal nincs is baj, elvégre ez lenne a lényege a pontozásnak.
10/12 Szirty válasza:
"Nem pazarlom tovább értékes időmet erre oldalra"
Ne pazarold. De ne felejtsd el, hogy nem a gyk hibája, az emberek ilyenek.
A világ olyan, amilyenné mi emberek tesszük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!