Videókártya probléma?
A rendszer folyamat azt jelzi hogy a videókártya terhelés alatt van 100% on pörög úgy hogy nem fut semmi játék meg semmi program a vírusirtó nem talál semmit én banyászvírusra gondoltam de nem talált semmit a gépen.
A kártya nemrég került hozzám 5 hónapot bányászott bányász bios volt rajta ami nem tudom hogy pontosan mit takar de elvileg vissza lett rakva a gyári biosa gondolom képet se adna a kártya ha még a bányász bios lenne rajta. A kártya folyamatosan hűti vissza magát lehet hallani is.
Egy windows ujra telepítés megoldaná a problémát?
Vagy a kártyának a biosával lesz a probléma? Esetleg nem jól lett visszaállítva a bányász biosról?
A kártya egyébként egy
ASUS ROG Strix RX 580 8GB
Neked ez már nem az első kérdésed ezzel a kártyával kapcsolatban.
"Emberek 5 hónapot bányászott összvissz egy klímás helyiségben"
És? Akkor már megint mi a kérdés?
Mert ha szerinted ez nem probléma, akkor minek írod bele minden kérdésedbe hogy amúgy bányásztak vele?
Eleve egy lassan 6 éves kártyáról beszélünk. Bányászat előtt is nyilván használták, most ez az 5 hónap még hozzátett kb. 2 év hétköznapi használat melletti elavulást.
Plusz ott van a tákolt BIOS.
Tehát komolyan kérdezem, hogy ezek szerinted nem adnak okot az aggodalomra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!