Mi az a leggyengébb számítógép amivel van esélyem arra hogy ha most elkezdek Bitcoint bányászni akkor a következő percben kapok egyet? Esetleg mobillal is megvan rá esély?
mert akkornyilván ki tudnád számolni, hogy 300.000 TH/s kell ahhoz, hogy naponta 1 bitcoint bányássz
a vásárolható gépekhez meg megadják a hash rate-t
a T az Tera
szerintem itt az ideje, hogy utánaolvassa dolgoknak kisgyerek
számold ki magad nagyfiú, de segítek: nincs ilyen gép, se telefon
géppark viszont van, hangár méretű
Azért nem válaszolt senki mert vagy lusták vagy nem tudják a választ. Magyarázni meg kötekedni azt könnyebb.
A válasz az, hogy egyik esetben van rá nagyon minimális esély a másikban meg semennyi.
Pool-hoz csatlakozás esetén:
Ha csatlakozol egy pool-hoz akkor a géped által generált hash kódokat küldi el a pool-ba a géped és a generált hash-jeid alapján utalják ki az arányos összeget (már ha az az adott pool épp talál egy blokkot vagyis azt a hash kódot amiért jár az a bizonyos mennyiségű bitcoin.). Vagyis mindenkinél annak függvényében lesz szétosztva a BTC mennyiség, aki amennyi "munkát" belerakott a közösbe.
Amikor nem csatlakozol pool-hoz:
Ebben az esetben egyedüli bányászként csak te dolgozol rajta és csak te kapod a teljes BTC mennyiséget HA találsz egy blokkot. Jelenleg egy pool-hoz legalább több száz ember csatlakozik és azoknak is órák vagy napok kellenek mire egy blokkot találnak. Szóval elkezdheted számolni az esélyeidet.
27: Kötekedni akarsz vagy nem értem már tényleg hogy mit nem értesz:
Mi az a leggyengébb számítógép amivel van esélyem arra hogy ha most elkezdek Bitcoint bányászni akkor a következő percben kapok egyet? Esetleg mobillal is megvan rá esély?
Ezt kérdezted. Itt már jelezték, hogy ez nems zerencsejáték, hogy szerencsém van és dob egy coint, hanem számítási kapacítás kell hozzá, innen meg már nagyon egyértelmű, hogy se telefon se semmi olcsó eszköz nincs ami képes lenne egy perc alatt kiszedni egy coint. Bár ehhez többet én már nem kívánok hozzáfúzni mert időpocsékolás úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!