Az október 12-én megjelenő 1600 dolláros RTX 4090 vajon kapható lesz majd nálunk 1 millió alatt?
Nem azt várom, hogy alapáron legyen te szerencsecsomag.
Áfával, nyereséggel meg minden más szarral együtt is max 850 ezernél meg kellene hogy álljon.
Mondom, ahogy móriczka elképzeli.
Miért nem állsz kereskedőnek?
Forradalmasíthatnád a világot a zseniális ötleteiddel.
Érdekes amit mondotok. De nyugi, EU-ban biztosan nem lesz olcsóbb, mint az aktuális árfolyamon átszámolt ár, de alapára olyan 2000Eur körül lesz.
Én már régóta nézem az EU ebay, amazon oldalak árképzését és a magyar boltok nagyjából ugyanazon az áron kínálják a cuccot átszámítva. Magyarországon EU területéről hozott cuccra már nem kell vámot és ÁFÁ-t fizetni, ez utóbbit azért nem, mert az értékesítő ország már bele kell hogy számítsa az ott érvényes kulcsot. Viszont garancia érvényesítése német webbolt esetében nyilván nehézkesebb, tehát ha veszel, szerintem mindenképp Magyarországon lesz érdemes.
Vannak árak!!! A legolcsóbb modell 949.000 Ft!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!