Vélemény elképesztő sebességről?
Hát hurrá, arra tökéletes, hogy kinek nagyobb a virtuális, a gyakorlati tekintetben meg ritka az olyan helyzet mikor ki lehetne használni, átlagos felhasználásra 2000-3000mb körüli tempo fölött már nem sokat fog profitálni az ember, pláne ha nézünk egy ár/sebesség/kapacítás arányt.
2022. szept. 23. 10:40
2/22 A kérdező kommentje:
#1 ha elérhető áron lesz akkor már sokkal jobb vétel mint a 3gb/s.
már a 7 gb/s is jobb vétel mint a kisebb 3
Jó, igazából mindegy, hogy nem ment át a lényeg.
Leegyszerűsítem: Egyrészt minimális különbséget hoz, tehát ami egy 3000-resen 4mp alatt töltődik be az ezen sem fog 1mp alatt betöltődni. Van már elég teszt a jelenlegi 2000-7000 közötti tempoju darabokról és tesztprogramokon kívül nagyon nehéz kimutatni arányos sebességnövekedést.
Másrészt árban meg pont ez az átlag felhasználásnál nyerhető pár % difi lenne a reális ár,
Ha ugyanakkora méretben az átlag 3000-res tempoju pl 20k akkor reálisan egy 6000-7000 körüli darab 23-24 körül lenne maximum árában, arányaiban mérve.
2022. szept. 23. 10:49
4/22 A kérdező kommentje:
#3 majd még olcsóbb lesz vszinüleg én már tuti nem vennék 3 gigásat ezek után.
Hú. Hol kell megvenni..? úgyis túl sok a pénzem :)
2022. szept. 23. 11:20
6/22 A kérdező kommentje:
#5 nem drága egész elfogadható ára van már.
Igen ezek a számok nagyon szépen hangoznak csak tudod az SSD-nek a programok betöltésénél van nagy haszna. Még játékoknál talán van valami haszna, de a való életben annyi a változás, hogy egy programot nem 3 másodperc alatt nyit meg, hanem csak 1 másodperc alatt. Én részemről ennyi idő alatt el sem tudom húzni odáig az egeret amit majd elsőként szeretnék csinálni az éppen megnyíló új ablakban. Szóval tök jó, hogy 3 helyett 1 másodperc alatt betölt egy olyan program amibe 5 másodperc kell legalább, hogy tájékozódjak.
2022. szept. 23. 11:29
De jó. Úgyis kevés időm van filmeket nézni. Most majd harmad annyi idő alatt tudom végignézni a torrentes filmjeimet mint eddig. 😐
2022. szept. 23. 11:41
"már a 7 gb/s is jobb vétel mint a kisebb 3"
A mindennapi használatnal hol jelent ez előnyt?
2022. szept. 23. 11:54
Ezt próbáltuk többen is elmagyarázni, hogy sehol.
2022. szept. 23. 12:00
Kapcsolódó kérdések: