Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy oldható meg az hogy egy...

Hogy oldható meg az hogy egy számítógépet távirányítással bekapcsoljak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 23. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
WoL
2022. szept. 23. 08:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet amit #1-es írt túl rövid, akkor a Wake on Lan -ra keress rá.
2022. szept. 23. 08:58
 3/8 Morzsi007 ***** válasza:
Megfelelő router beállítás és LaN kártya is kell (újabbakkal nincs gond). Van amelyik routerben benne van a WOL funkció alapból. Ha biztosra akarsz menni, akkor egy okos relével helyettesítheted a pc bekapcsoló gombját és akkor nem kell bajlódni a beállításokkal. Anno sokat szenvedtem vele én is, nem mindig sikerült. Most már működik.
2022. szept. 23. 09:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Hallottam valami olyasmit hogy egy kártya amiben simkártya van és nem kell mást tenni mint betenni és letölteni a hozzátartozó drivert meg persze berakni olyan SIM kártyát ami legalább hívásfogadásra alkalmas
2022. szept. 23. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálam az alaplap van beállítva, hogy amintáramot kap, akkor induljon el. Biosban van erre lehetőség.

A gép pedig okoskonnektorra van kötve, ami wifin caatlakozik a netre.

Szerver fut róla amúgy, tehát ez így jó nekem, mert 0-24 üzemről van szó. Ha valami gond lenne vele, lefagyna, akármi, akkor így tudom újraindítani, hogy áram le, fel, és indul.

2022. szept. 24. 00:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy megfelelően hosszú parfis nyelével nyomod meg a bekapcsoló gombot..?

(az ágyból) 😉

2022. szept. 24. 00:27
 7/8 anonim ***** válasza:

#6-os vagy ehhez hasonló..

keyboard lenyomására bekapcsolás beállítása bios-ban és okoskonnektor.

Mikor lekapcsolod a gépet majd kikapcsolod az okoskonnektort, ráraksz a bill-re valamit és utána, ha okoskonnektorral áramot kap, akkor lehet bekapcsol..

2022. szept. 24. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
#7-es vagyok , nem teszteltem még a wake on keyboard módot.. szóval előbb ezt tesztelni kéne okoskonnektor nélkül..
2022. szept. 24. 15:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!