Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem csatlakozik az...

Miért nem csatlakozik az egyik fülhallgatóm?

Figyelt kérdés

Nemrégiben vettem egy jbl tune tws 225 ghost edition fülest, és 1 hónapja használom kb, és eddig minden jó volt, viszont egyik este csatlakoztatni akartam a telómmal, és mikor kivettem a tokból a bal az egyből csatlakozott, a jobb pedig egyből keresés módba kapcsolt, és nem akart csatlakozni. Utánna visszaraktam a tokba mind a kettőt aztán kivettem de semmi. Újra is párosítottam de ugyan az, viszont azt észrevettem, hogy a bal oldalit mikor belapcsolom akkor elkezd kéken világítani, hogy keresi az előzöleg már párosított telefont, és ha nem találja, akkor kezd el fehér kéken villogni, de a jobb oldali az egyből villog, de nem mutatja ki a telóm. Valakinek ötlete mit lehetne tenni, vagy ez felejtős? Én csak annyit fúrcsálok, hogy egy pillanat alatt csinálta ezt, és elötte 30p még használtam, és semmi jele nem volt ennek.

Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek!

#füles #jbl tune tws 225
2022. szept. 17. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
hasznalj zsinorosat, azzal nincsennek ilyen gondok és a Telefon/tablet/laptop se Meryl le olyan gyorsan
2022. szept. 17. 23:27
 2/6 A kérdező kommentje:
De már úgy megszerettem a vezeték nélkülit, hogy nem szeretnél elcserélni:) Persze, ha nem orvosolható a probléma, akkor az lesz, mivel nem szeretnék kidobni megint ennyi pénzt egy másikra, úgy hogy bírt 1 hónapot ez.
2022. szept. 17. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Van még Ra garancia? Én visszavinnem, Hogy márpedig én nem azért költöttem rá X forintot hogy aztan me muködjön
2022. szept. 18. 00:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Használt termék volt, így csak próba garancia volt rá:(
2022. szept. 18. 00:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs rajta reset gomb? Nézd meg a használati utasítását, egyes páldányokon van.
2022. szept. 18. 07:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam resetelni is, viszont annyit sz@rakodtam vele, hogy sikerült valahogy elérni, hogy felcsatlakozik mind a kettőre, viszont külön külön eszközként látja. Most is próbáltam a resetet, de nem jutottam előre, viszont ez is már haladás:) Valakinek ötlete esetleg, vagy találkozott-e már ehez hasonló problémával?
2022. szept. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!