Windows rendszerem SSD-n van. Van egy 3TB-os HDD-m amit frissen formáztam NTFS-re lemezkezelőben. Másoltam is rá pár dolgot, közben 2x újra is indítottam a gépem, de még akkor is jó volt?
Az szívás lenne...3TB. Ezért szoktam mondani inkább 3x1TB, mint 1x.
Vagy partíciónálnám 2x1,5 GB-ra.
UEFI a rendszer?
Ötletek:
-Minitool-al vagy bármilyen diagnosztikai szoftverrel szűrd ki az esetleges hardveres hibát(bad sectors).
-Ha nem talál hibát, gyaluld le a HDD-t DBAN-al(hosszadalmas folyamat).
-A lemezkezelőt nem ajánlanám formázásra/partícionálásra, nekem már okozott kellemetlen meglepiket, szerintem a Minitool sokkal jobb.
-Illetve a 3-assal egyetértek, én legalább 2, de inkább többfelé szedném.
Particionáló programmal próbálkoznék. MiniTool Pro. A pro fontos,
vagy Technician Edition. Mindent törölnék live módban. De lehet telepítve is működik. Ha nem tudsz szerezni szólj.
Ezen volt a rendszer régen...az kavarhat be.
Külső vagy belső?
Tápcsatlakozás rendben?
Win lemezkezelőjében minden megoldható. Csak meg kellett volna mutatnod nekünk képekben, mert az elmondásod elég kusza.
Win gyorsindítás ki volt kapcsolva lemezcserekor?
Hoztam pár képet, egész nap ezt csináltam szinte:
Ez hibátallan tűnik.
Itt egy Wipe után 4 partícióra osztottam, a programból nem csináltam róla képet, de tok jó volt. Amint látjátok még látszik is a 4 partíció.
A programban viszont már nem látja.
Ja és még csináltam egy Initialize to GPD Disket is.. még a particionálás előtt. Ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!