Egyik pillanatról a másikra meghülyült a billentyűzetem, mitől lehet ez (a többi lenn)?
Van jelentősége? Anno egy tescos 600ftos egerem volt azóta aliexpresses most pedig egy háromezer forintos “gamer” egeret vettem.
Billentyűzet kb 5 éves games, az új meg szinten csak olcsóbban vettem mint az előző. Genesis a márkája.
Lehet jelentősége. Nem a kora dönti el. Ami faék egyszerűségű az jellemzően tovább tart.
A csillámpóni 16 millió szinű fényorgonás meg legalább egy elektronikát tartalmaz ami tönkre mehet. Ami programozható, makrózható az meg pláne.
Én mindíg utáltam a Genesis cuccokat, mert ami megfordult nálam az egy sem volt tartós. Egy idő után le is szoktam róluk.
Tehát mondhatni nincs semmi baja a gépemnek hanem ez a vacak a rossz?
Viszont most újra bedugtam másik usb portba és azóta megy rendesen. Viszont ha a régibe dugom ott meghülyül, viszont a régi billentyűzet mindegyik portba megy rendesen :D meghalok az elektronikától esküszöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!