Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen beltéri kamerarendszert...

Milyen beltéri kamerarendszert válasszak?

Figyelt kérdés

Olyan 4 kamerás rendszert szeretnék, ami beltéren működik, wi-fis, PC-ről irányíthatóak a kamerák ( ha lehet zoom is) az aktuálisan irányítandót kiválasztva, és monitoron osztott képen is nyomon követhetőek, vannak mikrofonjaik. A képrögzítés memória kártyára menjen, minimum 2 ( de inkább 3 MP) felbontás, lehetőleg saját akkus ( ne keljen hálózati táp hozzá).

Egy beltéri jelenet felvételéhez kellene, nem állandó telepítésre.

Tudom, Google a barátom. De abszolút nem értek hozzá, így a találatokat sem tudom értelmezni. Előre is köszönöm ha valaki segít, és nem csak oltani ír ide!

2022. szept. 12. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

"Egy beltéri jelenet felvételéhez kellene"

4 embert 4 telefonnal...

2022. szept. 12. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Erre a legegyszerűbb 4 ember, és bérelni valahol videókamerát, vagy ha elég a mobil telefon képminősége akkor amit 1-es írt 4 db. jobb képességű mobillal vedd fel. Egy jelenet miatt kár sokszáz ezer forintért kiépíteni valamit.
2022. szept. 12. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Pont az a lényeg, hogy ne legyen a helyszínen +4 ember! Ennyire azért nem vagyok hülye.

És nem akarok semmit kiépíteni, hanem négy mobil eszközt keresek amit nem kell fixen telepíteni.

2022. szept. 12. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Lehet bérelni robot kamerát ilyen célokra, egészen baráti áron. Talán a czrental.hu-t próbáld meg, nagyon profi és nagoyn jó árai vannak.
2022. szept. 12. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Robotkamera :'D Made my day.
2022. szept. 12. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!